De eerste deo zonder aluminium die echt werkt!

Loveli Deodorant

Deze deodorant stick is hét antwoord als je op zoek bent naar een deodorant zonder aluminium, en die echt werkt.

 

100% natuurlijk. Gebaseerd op kokosolie en natriumbicarbonaat en nog meer fijne ingrediënten die goed zijn voor je huid en echt werken.

 

Alle deo’s nu met Zinkoxide

Nieuw binnen!

De Power of Zen deo van Loveli . Deze beschermt je extra tegen de geur van stress-zweet. (Wist je dat die geur veel sterker is dan gewone zweetgeur?) Naast natriumbicarbonaat bevat deze deo ook zinkoxide dat een dubbele werking heeft tegen zweet door emoties en stress.

De geur van rozen en lavendel neutraliseert zweetgeurtjes niet alleen, het zorgt ook voor extra ontspanning. Ook deze deo is aluminiumvrij en 100% natuurlijk. De stick is 30 ml en gaat minstens 6 weken mee. Je koopt hem bij mij in de salon!

 

 

 

 

100% puur

  • We LOVE to sweat! Zweten is goed voor je, want je lichaam koelt je daarmee af en ontdoet zich zo van afvalstoffen die je graag uít je lichaam wilt hebben. Maar wat je niet wil, is die vervelende zweetgeur…

    Spuitbusdeo’s bevatten vooral veel alcohol en parfum die de geur proberen te maskeren. Maar of dat nou zo goed werkt en of dat nou zo gezond voor je is.