Een moment voor jezelf

massage

Intuïtieve massage

Even een moment voor jezelf nodig? Boek dan een intuïtieve massage bij De Boga. Het woord zegt het al, masseren vanuit intuïtie. Door gebruik te maken van aromatherapie, sfeervolle verlichting en rustgevende muziek voelt het relaxt vanaf het moment dat je de salon binnenstapt. 

Ik begin altijd met een heerlijk kopje kruidenthee, waardoor je als klant al meteen voelt dat er even tijd voor je is. Na de thee mag je gaan liggen op de massagetafel. Tijdens de massage heb je altijd een zacht kleed over je heen.

Na de massage kom ik met een glas gezuiverd water en iets lekkers. Het is belangrijk om na de massage goed te drinken, vooral water en kruidenthee. Gun jezelf een relaxmoment en boek een heerlijke massage.

 

De Bellabaci cuppingmassage is gebaseerd op de traditionele Chinese cupping. Het is de ideale behandeling voor iedereen die last heeft van o.a.: pijnlijke en gespannen spieren, spijsverteringsproblemen, gewrichtspijn, cellulite, hoofdpijn, migraine en striae. Het doet wonderen op de rug, buik en armen – eigenlijk zullen bijna alle gebieden van het lichaam reageren op deze unieke behandeling.

Massages

In de salon worden verschillende massages aangeboden. Deze kunnen bestaan uit:

  • Cupping massage
  • Intuïtieve massage
  • Cellulite behandeling

Kijk voor de verschillende massages  en prijzen bij tarieven.